Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks kaka!

Så magisk
en längtan kan bli

Så nära
en känsla i värme

Stilla i tiden
skira toner hörs i evigheten

Vajar fram och tillbaka
mmmm vad gott det är med kärleks kaka




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-17 23:50



Bookmark and Share


  Christina Landgren
Underbart ljuvligt!!!!!
2012-01-21

  mare VIP
Låter härligt ;)
2012-01-19

    ADI Nehlin
..visst är det..väl fångat
2012-01-19

  stenen/ Yv Ericsson
oerhört bra! en kaka man vill smaka..man vill bara vaja
2012-01-19

  anits VIP
Vackert skrivet, en text som värmer
2012-01-18

  Ninananonia VIP
Mums :)
2012-01-18

  Linda CH VIP
Skulle man kunna få be om receptet? :)) Härlig känsla....
2012-01-18

    lory
underbar känsla som känns in i kroppen
2012-01-18

  Hanna Mari Wallin
oj...här är det något vackert att
läsa...härlig känsla...
2012-01-18

  bittemi VIP
text som värmer
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin