Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningstider

I skymningstider
finns det rymmningssidor
finns det sånt som gått under jorden

I månglans
där bor stunder
stunder som man kan räkna sekunder på

I andra jordevarv
finns det tidsbegrepp
som ej snuddar sans och vett

I gryningsgropar
tappar man så lätt hoppet
borde styra sig i rakare riktning emot dig

I tomma nätter
rymms det vida tankar
rymms sånt som är oändligt




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson