Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid i R


som en frihetsskatt med drakar
kaniner och allehanda galenskap
mjuksteg i snö och mumlade obegripligheter
ett sådant skimmer över henne som
kan andas i denna kula av
depressivitet och värmande anarki
sedd av Q och lite lätt flygande
över getflocken




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-18 15:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt...
2012-01-18

  Minkki VIP
vilket menageri ! lite lätt flygande... du är unik, Agnes!
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP