Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yster

Bortom natten

Drömmer jaG

Om din bild

Bakom berget ser jag Hennes höga häst

Trollas in i Det som kommas Att bliva mitt barn

Honnnnnn I Nalkande Ystra Andetag




Fri vers av Nio
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio