Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drakklädda

Drakklädda ormar
snokar runt
bakom skuggorna av
gårdagen

Nattens demoner
Självaste djävulen

Ändock hellre en
sann djävul
än en osann ängel

Draken finns inom alla
även Dig




Fri vers av Magica VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 03:32



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Japp, men idag har draken bosatt sig i min näsa och sprutar snor, glöden pyr.
2012-01-19

  ULJO
Mycket fint, gillas.
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP