Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renässans

Som en renässans
Återföds du nu i detta liv
Låt mig bjuda dig in
att vandra ett nytt kapitel
I en bok av blekta sidor och läderband
Doft av tobak och damm
I dunkla sällskap
Med rött vin i din hand
Klä dig i vördnad
i siden och diamanter

Ta steget och kliv in i salen
där du blivit tilldelad en bit
av en högre värld
Väggar målade av minnen,
Samlade i rum utan gränser
Ord återföds till ett nytt språk
förenat till strofer av
livets spel

Återfödas för att älskas,
Älskas för att växa
Se, lära och älska återigen




Fri vers av soalf
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf