Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Kastar mig ut
Dyker ner i djupa hav

Simmar med strömmen
Följer fiskens spår
Håller andan
Är osynlig här
Under ytan
Speglade min själ
I djupet
Svärdet blixtrar till
i glansen av fisken som orädd simmar förbi

Behöver inget syre för att andas
Behöver ingen annan här
Tränger mig smidigt djupare och längre in




Fri vers av soalf
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf