Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Låter fullmånen lysa in genom fönstret
Kanske kan den ge mig lite värme i natten

Jag slår igen boken
Lämnar kvar tankarna i någon annans värld

Men sen kommer den
Hungern
Knackar på min dörr
I sömnen när jag inte längre kan stå i givakt
Kliver den objuden in

Kroppen suckar av längtan
för den kan känna dig nära, din hud mot min

Kan du höra mina längtansfulla ord
Jag älskar dig så högt
det borde höras

Du tände en hunger som fortfarande glöder inom mig
Hör du mitt hjärta som talar till ditt
oavsett milen
som håller oss isär
Får mitt hjärta fortfarande svar




Fri vers av soalf
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-19 22:04



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Härligt dansande strofer mitt i den sömnlösa melankolins förföljande efterklanger. Applåder för den kärlek som hörs!
2012-01-26

    asta-adele
Härligt om längtan. Ryser, för det känns! /A-a
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf