Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa minnen gör ont..................




Minnen

 

 

 

jag tänker inte gå över gatan

för att slippa möta er

 

en känsla som finns kvar

inom mig efter gårdagens möte

 

det gör ont men det får göra ont

förstår inte vad gjort

 

allt hör ihop med skoltiden

den vill jag glömma den var hemsk

 

så att möta er efter alla dessa år

det gör ont för ni får mig att minnas

 

minnen jag velat vara utan nu är

det inte så dom finns där djupt inom mig

 

det ger mig ångest när natten närmar sig

men jag ska göra allt för att få den att blekna

 

 

 

 

 

anits 19 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-20 00:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
De är inte värda att tillåtas stjäla Din glädje och frid.
2012-01-20

  Anya VIP
Hoppas diktarjaget kan sudda ut minnena. Ibland är det nödvändigt för att kunna leva.
2012-01-20

    ej medlem längre
Jag minns min skoltid ofta med glädje, man fick ju lära sig så mycket, men jag mobbades flera gånger också, men i sjuan var det jag som mobbade....
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP