Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




VINTERMORGON

 

 

morgonen är kall

solen gör sig redo

att gå upp bakom

hustaken

 

 

 

det har börjat ljusna

fåglarna är redan i gång

med att förse sig det

som fågelbordet erbjuder

 

ser barnen på väg

till skolan i dag är

dom klädda för den

kyliga morgon som

börjar dagen

 

i går såg jag några barn

när det gick hem från skolan

då bar dom sina täckbyxor

i famnen nu behövs dom

säkert i kylan

 

 

det blir en vacker vinterdag

solen gör att trädens grenar

ger en vacker skugga på

marken

 

det gnistrar som diamanter

i den vita snön utanför mitt

fönster det är ett vackert

landskap jag ser därute

 

snart ska jag gå ut ta för mig

av ljuset och det vackra som

den nya dagen erbjuder mig

 

 

 

 

anits 20 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-20 10:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En vacker text med många eftertankar
2012-01-21

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-01-21

  Eva Helene VIP
Så vackert i ord och bild!
2012-01-20

  Bibbi VIP
Underbar beskrivning.
2012-01-20

    Shush
Jag vill med ha snö, det är så vackert. Fint du målar med ord.
2012-01-20

  Alva Johnsson VIP
Njuter av Din målning.
Ser endast grå mylla här.
2012-01-20

  Anya VIP
Vacker vintertext. jag ser bilden framför mig. Vackert foto också.
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP