Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mordhot


De hade grälat och nu viftade han framför henne med smörkniven.

- Den kan du i alla fall inte döda mig med, utbrast hon triumferande.

- Jo, du, svarade han med ett grin, det tar bara längre tid.




Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-20 20:46



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kärlek med misständ passion version 2.0?
Men det finns ju par som lever på den energi som
frigörs vid konflikterna de har mellan varandra ...
Tycker själv det är synnerligen dysfunktionellt
och förstår inte själva konceptet ...
Livet är alldeles för kort för att slösas bort på konflikter
för konflikternas egna skull ...
Tror mer på att verkligen visa varandra uppskattning
och att välja varsamt vilka konflikter som är värda att ta ...
...Bättre att fokusera på utveckla förälskelsen och passionen
så att kärleken kan bli den underbara resa tillsammans som den kan vara, är i bästa fall och borde få vara och förbli ...

Obotlig romantiker version 2012.0
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen