Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens lena värme!

Sammetslena vindar kommer snart från söder

Dofter av dagsmeja och av smälta
värmen i huden vibrerar skönt

Intill en vägg växer tussilagon gul
små myror springer ivrigt fram och åter

Välkomnar dig vackra vår!

Din lena värme gör mig glad :)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-21 01:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara rader
2012-01-24

  mare VIP
Solskens dikt ;)
2012-01-23

  Ninananonia VIP
:) underbart ...vårkänslor...
2012-01-21

    ej medlem längre
Dina ord målar både dofter och bilder som jag bara kan njuta av. Tack!
2012-01-21

  Hanna Mari Wallin
åh, du målar upp förväntan till den vackra våren
då allt föds på nytt i vår natur,

fint skrivet...
2012-01-21

    lory
underbart..mmmm..härligt...
2012-01-21

    ADI Nehlin
mmm..längtar, längtar..vackert skaldat
2012-01-21

  bittemi VIP
Härligt! Din text väcker vårlängtan!
2012-01-21

  Suzy med punkterna
Och sen kommer Syrenen....
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin