Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Per B! För inspiration i musikform igen!


Raise


sträck ditt hjärta mot himlen
stående på denna klippa av glödande liv
ingenting vet du annat än detta
att andetagen börjar och slutar i
en kaffekopp utan botten
bland fragmenterade ben och
i dårens mun

men

så viker mjukheten sin sköld
omkring dig kysser din hud varm
som en nåd i en hasselnöt





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-21 09:45



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tycker mycket om den här texten, den är mjuk och varm och stark i samma.

Finfint!
2012-01-21

  Minkki VIP
älskar din kaffekopp utan botten.... vilket lyriskt och mjukt slut!
2012-01-21

  Per Blomqvist
Lyft ditt vapen
min krigare av ord
den döda musen ler
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP