Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sexordsnovellsepidemismittad förstagångsförsöker perautomatikundertecknad mellantillhögprestera medelst nyfikengranneversusnyriktillbyggaredialog.


Hurså? (Sexordsnovell)

- Ridå berså..?

- Garage! Peugeot! Herregud, hurså?!




Prosa (Novell) av Gunwale VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-21 14:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En helt underfin text, så där så man som läsare gärna som baxnar, rent av trillar av stolen och rullar likt en tappad tärning in under den möbel som står och ståtar i köket likt en gammal fin skänk med skåp undertill, hyllor ovantill samt en serie gamla tallrikar med skönt motiv.
Därunder kan man ligga och kura resten av dagen, begrundandes livet som det ter sig. Jag skulle vilja ge texten trenne röda rosor, men de är slut på lagret så den får sina trenne burkar med blåbärssylt istället, hemmagjord förstås.
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP