Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppvingar

 

 

stenar

stenar

 

allvärldar med rötter

förbundna

 

 

 

lyft edra smaragdtäcken

andas hav

 

 

kupar händer gör jag

 

droppa

eder

smärta

in

 

 

till floden beger jag mig

 

sköljer

andning

 

 

droppvingar

lyfter

fria




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 112 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-21 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser