Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (upp och ner)...

 

Dagen då Juholt i Oskarshamn
vann rankningen med flest affischnamn
han rubriker slog
när folk han bedrog
nu slickar han tass i hemmahamn.

 

(c) tk. 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-21 23:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Och i frugans famn! :)
2012-01-22

  Anders Nordlander VIP
mig har han inte bedragit
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra