Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Funderar över livet
nattens tystnad
ger tillfället

Livet har inte varit
spikrakt
kanske på ytan
bostad, arbete, familj
attributen som syns

Men bortom ytan
finns nyanser
från svart till vitt

Alla bär på sina strider
mot demoner
som styrt
livet
och påverkat valen




Fri vers av AA VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-22 01:55



Bookmark and Share


  entusiasm
riktigt bra och tänkvärt!
2012-01-22

  dubbelve
Ja, visst är det så! Jag gillar att du skriver så rakt och klokt, på något sätt.
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP