Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Stillheten fyller upp tomheten
Vinterkyla över vidsträckt frusen sjö
Nyfallen snö avslöjar spår

Bergväggen intill
Så hög, så stabil
Tapetserad av gran

Isvaken gapar ett svart öppet sår
Blottar sig,
Lockar

Tystnaden genomskjuts av en
Kvargömd tanke

Knyter frusen hand
Håller kvar

Frys igen alla vakar
Stilla vinterkyla




Fri vers av soalf
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf