Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tygla dig

Tyglar mina tankar
Tyglar min längtan
Hovar som slår mot en regnvåt väg
Tyglar min galenskap att förbli kvar i förnuftet

Du tuggar på bettet vill komma iväg
Lättar på tygeltaget och lutar mig fram,
du svarar under mig,
nu flyger vi fram
Tårar rinner nerför min kind
Av farten tyglar jag mig själv att inte längta mer
Rider och du svarar
Fradgan skummar ur din mun
Vet inte var din längtan är men i denna stund
följer du med i min

Mitt nya mantra
Tygla mig
Att inte falla ner
böna och be
Tyglar mig att vänta
Tid
Ja, jag tyglar mig
Upprepar mitt mantra om och om ingen




Fri vers av soalf
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-22 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf