Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommarmorgon

Solmogna tomater
Står på vårt bord
Gardinerna dansar tunt och fint
i fönstret som står på glänt
Här inne bor en familj
Du, jag och vårt barn
Solmogna kyssar
Täcker du mig med
Läker alla mina sår
Jag blundar och låtsas sova
Stjäl denna stund, stjäl varje andetag
Doften av nybakat bröd
Små fötter som närmar sig
Solens strålar
värmer och omfamnar oss
Du blåser liv i min dag
Söt som honung, vill alltid ha mer
Lindar mina armar om dig,
Kan känna ditt hjärta slå
Du är vi




Fri vers av soalf
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf