Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk tystnad.

Så hårda ord.

Sådan mörk tystnad.

Vi borde sett varandras ögon då vi skildes denna gång.

Jag ångrar att jag inte sökte din hand med ord som förklarar, förlåter.

Nu står jag tom med tystnad och ånger. Stolthet ger mig ingen tröst.

Ord och känslor, dessa ord och känslor.




Fri vers av G.T.F
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-01-22 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.T.F