Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prolog

Genom själens fönster

flimrar det vita varats flykt

och detta

är en fiolsträng som
spelar genomglas

och dimman av intet




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 363 gånger
Publicerad 2012-01-23 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin