Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERGATAN.

Kärlek kommer i olika sken.
Ack, lys upp min måne - älskling.
Ty jag dig vill se, klarare än stjärnorna,
som speglar sina hängiga gestalter,
mot Vintergatans mörka gränder.




Fri vers (Fri form) av Aida Hodzic
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-23 23:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker...
2012-01-23

  prinscess VIP
vad vacker
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Aida Hodzic
Aida Hodzic