Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision

Visionerna
som en gång byggde Sverige
har tappats bort
till förmån för
konsumismen
individualismen
och privatismen

Visionerna
frihet, jämlikhet, solidaritet
se till människans behov
är fortfarande aktuella

Men vi lever inte på 1930-talet
med dess armod

Visionerna måste
ta avstamp
i den förändrade
kontexten

Det som hyllas
i dagens samhälle
har lett till segregation
fattigdom
och utanförskap

En vädjan
det måste finnas
plats för visioner
även i ett föränderligt samhälle




Fri vers av AA VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-24 00:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sant
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP