Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

III (utdöende mani)

Vandra i ett brinnande lugn

och ansätt soluppgångsbranden

med din tunga
av magnesium



jaga inte lågorna längre
följ derasglöd


och viska om
deras aska


de döda svälja soten


poraliseras

och sväva med molnen

mot dag





Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-24 08:20



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Musikalisk linje i denna... och viska o aska passar bra ihop.
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin