Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På poeters sida

Det dallrar av känslor
dallrar av åtrå
och av längtan
på poeters sida.

Det vibrerar av kärlekar
det döljs inga ord
när poeter
sin längtan sänder ut.

Någonstans finns det
de som har samma längtan.
Alla som vill smeka längtan bort
vid möte med en
av kärlek törstande.

Alla borde få dricka
ur kärleksgrottan källa.
Bli onykter av denna dryck
som inte ger någon baksmälla.

Bara ljuvliga toner
i varje längtande poet.






Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-24 20:07



Bookmark and Share


    lory
mmmm
allt ska ut,ut i världen..ut.ut.....bravo
2012-01-26

  anits VIP
Mycket vacker skrivet
2012-01-24

    ej medlem längre
Tack du fina poet för dessa ord....dom var njutbara att läsa!
2012-01-24

  Teresia Ridell
Härligt återgiven sanning:) Visst vibrerar här känslor...o orden måste ut !
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP