Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svärmor

"Kloove shel zahra" betyder "en korg full av guld"

När jag tänker på min svärmor så tänker jag

att här är en människa full av guldkorn.

Så mycket erfarenhet och klokhet hon hade.

Så mycket insikt och tänksamhet.

Hon blev 95 år, och jag saknar henne mycket.










Fri vers av mjuk
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-24 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter underbart att ha lärt känna henne!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk