Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VII (PANIKÅNGEST OCH HANS BROR)

Den som slutat äta anar

det som ätits

och skådar tingens

form det som är

under ovan och inuti




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin