Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IX (Till de inspärrade.)

Handsken lyser vit av hårdhet

den är stilla nu

och tiden biter i sina barn


Fallet genom regnet
är färd genom papper
som viker


sig


tiden mördar sina barn

och ger kropparna

till den violetta

himlens svarta måsar


Figuren i huva med
knäppta händer

har spritt sin glöd

över Ros en gårds

asktäckta bilars

hav




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin