Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...you\'re my sweetheart
sweetheart
under the sun...




Du är min erövring, jag blir din sorg

 

Du tittar på mig

som om du aldrig sett solen förr

och jag ler tillbaka

för jag vet att bakom alla moln döljer sig något

någon som du

 

Och du möter mig med öppna armar

trots att vi aldrig träffats

och jag vill inte ens vill ha dig

men du är mjuk och jag ger tillbaka

 

när ska du börja röra vid mig

så att jag kan få ut något

något av det här

jag vill ha mer

jag vill ha mer

av oss

 

Du säger att du fryser

men jag värmer ingen annan än mig

och du vet inte

att i min säng

väntar någon annan

någon bättre än dig

 

Dina händer har famlat efter mina bröst

i timmar nu

och jag har smekt ditt könshår

hela natten utan resultat

vad väntar vi på

mer än ensamheten

 

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-01-22 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN