Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hey hey hey hey heeey


Penalties for royalties

 

Det är inte smärtfritt

hur han lagade mina hål med nål och tråd

och jag blödde igenom hans hud

 

Han ler lika snett var gång

säger att det gör ont att leva

men vi överlever nog




Övriga genrer av SofiaN
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-01-22 15:23



Bookmark and Share


  Jonathan
Gillar titeln
och dikten.

Först tänkte jag på en tandläkare
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN