Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Det är kallt ute
bitande kyla

Människor
irrar runt
med tom blick
sökande efter
värmen
som är
borta

Istapparna
växer
likt rikedomen
för ett fåtal

Alla väntar
på tö
och en ny vår




Fri vers av AA VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 19:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2012-01-25

  dubbelve
Bra skrivet AA!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP