Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparsmakad

Att vara sparsmakad
med orden
är en konst

Uttrycka en mening
åsikt, känsla
med några få ord

Få mottagaren
att förnimma känslan
som förmedlas

Det berör




Fri vers av AA VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 20:24



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det tycker jag med...
2012-01-29

    Katta70 VIP
Ja. Precis så.
2012-01-28

  Ninananonia VIP
mm :) just så...
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP