Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag som kommer

Det ryker från ån där
fiskarna börjat vaka

Enbuskarna lämnar långa skuggor
i det daggvåta gräset

Natten gråter i daggkåpan

Dimmslöjorna flyr och förjagas
av solens allt vassare pilar

Det sorlar i aspen av den
första morgonbrisen

Blommor öppnar sig för att
se vad som händer

En matta av myror breder ut sig
över stacken

Koltrasten jublar över gryningen

Allt bävar i spänd förväntan

En ny dag




Fri vers av drönare
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 21:02



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vackert skrivet!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

drönare