Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag älskade det





Du var min andra sida
min fristad, mitt lugn

mitt fönster mot det bästa i mej


I dej fanns spåren

jag hittade dit
till din sida

och jag såg
som bara du kunde se
med dina ögon såg jag på mej


Vad jag älskade det
när jag såg mej själv så








Fri vers av drönare
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-15 08:29



Bookmark and Share


  wildah
Så fint du skriver!
2013-04-19

  aol
verkligen bra poesi om att se sitt inre genom sin kära
2013-04-16

  Schizooliza
Bra! Gillar:)
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

drönare