Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes fel





Hon velar och gnatar
lyssnar inte alls när jag pratar

vill inte förstå

Jag gjorde vad jag visste var rätt
men för henne var det alltid fel sätt

Så det är hon som bryter ner
och inte ser

Det är hon som gör fel


Bäst att se det så
misslyckandet blir hennes då

Min självkänsla förblir intakt
För jag gjorde allt som stod i min makt





Fri vers av drönare
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-19 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drönare