Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

dansar på sjön

bländar gatan på havet

dallrar het vid stranden

en kokande gryta

strör strängar av gult

ett stormande kaos



sticker som nålar
bränner i skinnet


ett eldklot förgörande

sprider torka och nöd


som en lysande frukt

ett tilltal och löfte



som en brinnde dröm
en leende vän
0ch en livåterbärare




Fri vers av drönare
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-03 22:21



Bookmark and Share


  flygia
härligt att läsa en sol-text!
det är mycket enklare att skriva om månen
2013-01-03

  träsnidaren
Vilken fin text.
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

drönare