Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har letat i ett år efter en försvunnen vän, i dag bekräftades att han i alla fall lever...


Äntligen

 

 

Som jag längtat
som jag letat
väntat
att få höra din röst

 

Oron i min kropp
har gnagt
tuggat
mina nerver

 

I dag lyfte du äntligen
och jag fick höra
din röst

 

Jag vet
du har det svårt
tungt
just därför

 

fylldes jag
av glädje
lycka



jag väntar

 


längtar


 

 

vet ju nu att du lever




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-22 15:42



Bookmark and Share


    Keiju
En gripande dikt som fångar läsaren i ett grepp och släpper inte taget förnes i sista raden "vet ju nu att du lever".
Starkt förmedlat!
2006-04-05

  prinscess VIP
vad vacker
tycker om den jättemycket
väldigt bra förmedlat
tack för att du delar med dig
2006-01-23

    Porslinsdockan
Vilken befrielse
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla