Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XI (dröm)

Såsom natten talade
till monstret talade ingen
människa till någon annan

om dagen


såsom luften talade
talade ingen annan med
klockorna och klangen


och allt var vackrare om natten

i drömmen som höll de

vandrande människorna

vakna




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 08:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantastiskt. rakt av, så.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin