Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XII (Varat och tiden)

Det fria och det

ur sprungna varur

uret springer



rinnande är tidens

form

abstraherande subtraherande

och fördubblande


försvinn och fortfölj

för att mitt följe

och min klang



det som är

är bakom och

under

sker

här

det är

varat och

dess bro




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 418 gånger
Publicerad 2012-01-26 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin