Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Roande såväl som oroande läsning. " 2017-11-20 lodjuret/seglare


KALLA FAKTA

När han insåg,
att han levde
i ett vitt äktenskap -
svartnade allt.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 09:49



Bookmark and Share


  E94068
Kärringarna vill bli påsatta av riktiga niggers
2018-09-26

  Kungsfågeln
Oj, berör, kastar omkull... få ord med enorm innebörd.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström