Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden flyr

då vi möttes igen
på distans

då vi mindes tillsammans
och glömde allting runt omkring
för en stund

den natten låg jag vaken
förundrad
över glädjen
orden

och över tiden som försvann




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-04-11 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2013-03-11

  Fru Intighet
Vackert, träffsäkert.
2012-04-14

  Anoo Niskanen VIP
Du förmedlar denna känsla väldigt exakt.
2012-04-13

  Lena Själsöga Keijser
din vackra
förundran andas i orden
2012-04-11

    ej medlem längre
Gränslösheten kan ibland vara en kraft...liksom minnet...
2012-04-11

  Yheela
Vackert.
2012-04-11

  Filosofen2
Såna stunder ger energi och skapar lycka.
2012-04-11

    ej medlem längre
precis så kan det vara ja.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP