Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XIII (Språk)

Spåk och skall

skall

inte vara

en fjäder som

lättar i försvinnandet


det skall vara

en vit fågel med

breda vingar




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 12:13



Bookmark and Share


  ytligheter
Åh, vad jag diggar metaforen med fågeln. Och fjädern. Om det går att kalla en metafor.
Urtjusigt, åtminstone.
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin