Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knäppen

 

 

med fingrar lätta

 

 

knäpper

 

 

hon

 

 

upp huden

 

 

 

knäpper på lutans strängar

 

 

 

 

 

regnbågsfjärilar

 

sprider

strålglans

 

 

 

doft




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-26 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker bild tonar fram i dina ord.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser