Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara några små ändringar men varför inte? ny titel: uddevalla (eller "du vet den där staden som ligger ungefär en mil från götet?")


ua (revised)

ensamhet det
kostar att leva som vi gör men korpstaden

korpstaden

är my home sweet
hole
och jag älskar liken i bäveån

som luften före regn
mitt blod i samma balanserade obalans
i reeking klor

chlorine fucking battery
acid

jag brinner under huden men är
iskall utanpå och nu finns bara nedfrusna höstlöv snö
i dina ögonfransar




Fri vers av infantsgame
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-26 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame