Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

Fången i smärtor
som blivit vardag
känner kroppsliga förändringar
en framåtskridande
stelhet som måste motarbetas
medicinen är rörelse

Rörelser
intensiva
varierander rörelser
pånyttföder
varje gång

I den kollektiva
rörelsen
med andra människor
är det bara att rulla med
känna rytmen
gå in i musiken
ta en paus
och bara vara

Och njuta
jag lever




Fri vers av AA VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 23:24



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Underbar! Så rak och och klar!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP