Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan tvekan [Men vem fan är spåtant och vet sånt?]

För nära och för långt bort
det virvlar i mitt huvud

jag är trött nu
och våga inte säga att det
är för att jag slutat med medicinerna

jag orkar bara inte tänka
längre än imorgon
igår
om två år är jag kanske

fältassistent
socionomstudent
fritidsledare
arbetslös
värdelös


jag vill ju bara att du stannar nära
en liten stund till
imorgon
igår
om två år är vi kanske

sambos
särbos
ingenting
sparade minnesting

Nej säg inte så!

Jag vill inte att den risken skall finnas
ingenting får försvinna

jag vill ju leva med dig
imorgon
igår
om två år utan tvekan

Jag vill ju vara med dig för fan


jävla framtid som inte går att planera
kontrollera
installera
desinfektera


vad fan gör vi om framtid
är en synonym till rasera?




Fri vers av Fjärilsflickan
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-27 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan