Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta min plats

 

Det farliga i en rotvälta
som slår tillbaka

för att ödelägga


Jag tror jag är en sådan
om jag förstår saken rätt


när jag faller

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-27 01:47



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Just då är väl stunden att agera, bra skrivet!
2012-02-06

  Peter Olausson VIP
kraft i den lurande faran, så där "on the edge"!
2012-01-29

  Måna N. Berger
Själva bilden är mycket välfunnen, förutom att jag har svårt att förknippa dig med "ödeläggelse"..
2012-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Är jag rätt informerad så var det Aage Samuelsen som sade: "Ska du falla, så fall framlänges - i Guds famn."
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP