Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen

Jag målar av våran kärlek
på pappret som du gjort åt mig
ur stammen på ett åldrat träd
Så som årsringarna på stammen
Skall vår vänskap lära
ge och ta

På pappret med mjuka penseldrag
ska jag måla
Måla av dig och mig
Måla av oss




Fri vers av soalf
Läst 187 gånger
Publicerad 2012-01-27 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf