Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Sa ord som förhäxade dig
Fick dig hjälplöst att famla

Sakta skred jag fram
Spred osynliga blad, du försökte fånga.

Klev in i en naken skepnad
Naken och sårbar i en värld så långt ifrån min dagliga färd.

Ej hemma i rutiner och glömska,
fortsatte jag sprida blomblad med dofter från ett land långt bortifrån

Vem var hon och var kom hon ifrån
Så bekant men ändå så hemlighetsfull och främmande.

Se mig nu och ta emot för jag är kärlekens
gudinna som bor i varje kvinna
Hon kommer om våren

Om du vågar, öppna dig,
ta mod och ta emot




Fri vers av soalf
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-27 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf